Digital Pinball

Top 5 locaties voor een digitale flipperkast

Flipperkasten zijn al sinds de jaren ’60 mateloos populair. Nu, met de opkomst van de digitale flipperkasten, is het mogelijk om dit plezier te beleven met eindeloos veel mogelijkheden. Dit zijn volgens ons de 5 beste locaties om van dit spelplezier te genieten:

 

  1. Thuis

De meest voor de hand liggende locatie om een digitale flipperkast te bespelen is natuurlijk thuis. Met ruim 1500 verschillende spellen raakt u nooit uitgespeeld. Door de digitale flipperkast thuis neer te zetten kan u op elk moment van de dag, zonder de deur uit te moeten genieten van al deze verschillende spellen

  1. Bedrijfskantine

Zoekt u naar een manier om uw werknemers tijdens de werkdag wat afleiding te bieden? Dan is een digitale flipperkast een uitstekende optie. Door een digitale flipperkast neer te zetten kunnen werknemers tijdens de lunchpauze of tussen vergaderingen door even ontspannen. Zo hebben ze de rest van de dag genoeg energie om weer hard aan de slag te gaan.

  1. Bar

Hoe meer zielen hoe meer vreugd toch? Juist daarom is een bar een goede locatie om een digitale flipperkast neer te zetten. Het is een geweldige manier om een paar biertjes te drinken en tegelijkertijd te genieten van het spel. Met de 1500 verschillende flipperkasten is er voor elke gast een spel wat voldoet aan hun wensen.

  1. Mancave

Voor degene die een speciale ruimte hebben om te ontspannen met hun vrienden, is de digitale flipperkast een must-have. U kunt al uw vrienden uitnodigen om samen het spel te spelen. Daag elkaar uit om de hoogste score te halen terwijl u lekker kan kletsen over van alles en nog wat.

  1. Arcadehallen

Arcadehallen zijn een klassieke locatie voor flipperkasten. Enkele van de meest authentieke flipperkasten zijn hier nog steeds te vinden. Maar een digitale flipperkasten biedt nog meer spelplezier. Geniet van het klassieke spel met de nieuwste technologie.

 

Waar zet u het liefste een digitale flipperkast neer? Zijn wij nog een locatie vergeten? Laat het ons weten of kom in contact om het plaatsen van uw digitale flipperkast werkelijkheid te maken.