Digital Pinball

Welkom in de wereld van digitaal flipperen!

Leuk dat je een kijkje neemt op deze website.  Deze site is oorspronkelijk opgezet door Erik Klootwijk, een zeer gepassioneerde flipperaar, die een eigen digitale flipperkast heeft ontworpen. Erik is helaas in 2020 overleden en om het begrip “digitaal flipperen” actueel te houden en de ontwikkeling voort te zetten, heb ik onlangs al zijn materialen, bouwtekeningen en websites overgenomen.

Bijna 30 jaar geleden heeft Wouter zijn eigen bedrijf Technofarm ICT-Service opgericht, een bedrijf met een regionale functie en o.a. gespecialiseerd in hardware. Samen met één van mijn grootste hobby’s flipperen, is dit een ideale combinatie en uitdaging om het fenomeen “digitaal flipperen” verder te ontwikkelen.

De eerste versie van bovenstaande digitale flipperkast (2017) wordt geëxposeerd in het Dutch Pinball Museum. Inmiddels is deze flipperkast flink doorontwikkeld en ook het uiterlijk is aangepakt. Voor de bouw zijn alleen de allerbeste componenten en materialen gebruikt. Deze flipperkast is een uniek meubelstuk voor de huiskamer en een gewilde gadget voor bijv. de bedrijfskantine.

Omdat de flipperkast via een online updater met internet is verbonden, komt regelmatig een nieuwe kast beschikbaar , zodat je steeds iets nieuws te spelen hebt.

Voor verkoop, vragen of opmerkingen: vul het contactformulier in. En wil je op de hoogte blijven van onze flipperprojecten: schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.